Internationaal koerier vanuit Leiden

Voor transport van uw goederen bent u in Leiden aan het juiste adres bij ons bedrijf; uw koerier in Leiden en omgeving. Binnen Nederland kunnen wij al uw ladingen snel en veilig voor u vervoeren. Maar ook als u een internationaal koerier nodig heeft buiten de landsgrenzen kunt u rekenen op de uitstekende service van ons koeriersbedrijf. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot expert op de internationale markt, we garanderen u dan ook de juiste combinaties voor uw internationale leveringen!

Als internationaal koerier reizen wij over land, door de lucht of via het water. Voor vervoer over de weg maken wij gebruik van de beste bedrijfsauto’s uit ons wagenpark. Onze chauffeurs zijn bedreven en hebben veel ervaring met lange transportritten. We zorgen ervoor dat uw producten te allen tijde veilig en goed beschermd zijn, zodat deze schadevrij op de bestemming aankomen. Voor snel internationaal transport bieden wij u onze Global Air Service aan. Dit houdt in dat een van onze medewerkers uw zending vergezelt en naar de bestemming vliegt. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat er goed wordt omgegaan met uw producten!

Internationaal transport veilig en snel

Aan internationaal transport zijn wellicht meer risico’s gebonden dan aan een standaard nationale verzending van uw producten. Uw goederen zijn langer onderweg, u moet rekening houden met de regels die in het buitenland gelden en u moet uiteraard kiezen voor een vervoerder die kan voldoen aan uw wensen. In de regio Leiden bieden wij u een uitstekende service op het gebied van internationaal transport. Zo zijn onze wagens stuk voor stuk voorzien van een navigatiesysteem en een mobiele telefoon en is uw lading te allen tijde te volgen door middel van een ‘track en trace’ systeem. Wilt u meer weten over onze diensten als internationaal koerier? Neemt u in Leiden dan contact met ons op.