Wij bieden transport op maat

Of het nu gaat om één envelop die snel in Groningen geleverd moet worden of om tien pallets die overmorgen in Spanje moeten zijn; u kunt terecht bij ons bedrijf – uw koeriersdienst in Leiden en omgeving. Wij zijn expert op het gebied van transport en bieden u een service waarbij geen onnodige formaliteiten van toepassing zijn, maar heldere, op maat gemaakte afspraken worden nageleefd zoals u dat wenst. We beschikken over een uitgebreid wagenpark met jonge, betrouwbare auto’s, busjes en vrachtwagens. Zo kunnen wij in Leiden ieder mogelijk transport voor u realiseren!

Diensten op het gebied van transport

Voor het transport van uw goederen bent u in Leiden aan het juiste adres bij ons koeriersbedrijf. Wat u ook wilt verzenden; wij maken het mogelijk en zorgen ervoor dat uw producten snel en ongeschonden op hun plaats van bestemming aankomen. Wij kunnen u in Leiden van dienst zijn bij onder andere:

• Sneltransport
• Koel- en vriestransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening

Voor transport van uw goederen zijn wij uw betrouwbare partner. Wanneer u contact met ons opneemt bespreken wij uw specifieke wensen en bieden u vervolgens een passend aanbod. Wij staan 24 uur per dag tot uw beschikking, dus ook wanneer u direct transport nodig heeft kunnen wij u helpen. Ook zijn wij expert op het gebied van internationaal transport: Voor scheepsleveringen en internationale verzending per vliegtuig bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u in iedere situatie transport op maat! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Als u woont in Leiden of omgeving, kunt u altijd contact opnemen.