Vervoer vanuit Leiden

Wij zijn uw koerier in Leiden en omgeving. Als u onze diensten inschakelt staan wij direct voor u klaar. Wij halen de producten op het afgesproken adres bij u op en verzorgen vervolgens het vervoer naar de plaats van bestemming. Voor het vervoer kunnen wij rekenen op de auto’s uit ons wagenpark; stuk voor stuk jonge en betrouwbare wagens waarin uitsluitend wordt gereden door ervaren en professionele chauffeurs. Heeft u een product dat vervoerd moet worden van A naar B? En wilt u de garantie dat uw product ongeschonden aankomt op het afleveradres, binnen de afgesproken tijd? Bij ons in Leiden bent u aan het juiste adres.

Vervoer van uw goederen

Voor iedere mogelijke lading vindt u bij ons bedrijf geschikt vervoer. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij het vervoer van ladingen met een bijzondere grootte of een bijzonder gewicht, wij zorgen ervoor dat uw producten veilig worden getransporteerd. Ook voor vervoer van uw zending door de lucht of via het water bent u bij ons in Leiden aan het juiste adres, wij zijn zeer ervaren in internationaal transport. Wij zijn al jaren betrokken bij scheepsleveringen en kunnen u helpen met douane documenten, Isps announcements etc. Ook voor vervoer door de lucht zijn wij uw expert; voor kostbare verzendingen of goederen die direct naar een internationale bestemming vervoerd moeten worden kunt u op ons rekenen. Een van onze betrouwbare medewerkers begeleid uw zending tot deze veilig op de plaats van bestemming is aangekomen!

In de regio Leiden zijn wij uw expert op het gebied van vervoer. Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Neemt u dan contact met ons op. In Leiden en omgeving staan wij direct voor u klaar!